close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Suntem ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. - Experti in instalatii electrice si automatizari in Buzau!

  Despre noi

  ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. este o companie infiintata in anul 2005, cu sediul in Buzau, specializata in proiectarea si executia de instalatii electrice si automatizari industriale si civile. Ne mandrim cu faptul ca suntem certificati conform standardelor de calitate ISO 9001 si atestati de ANRE cu gradele B, C1A si C2A. In cadrul activitatii noastre, oferim profesionalism si servicii de inalta calitate, adaptate la cerintele fiecarui client in parte.

  ELECTRO & CONSTRUCT Buzau

  Sisteme fotovoltaice Buzau

  Adaptabili la tot ce este nou in domeniul nostru de activitate, ne focusam pe un viitor sustenabil si verde prin instalarea de sisteme fotovoltaice in Buzau. Prin intermediul Programului Casa Verde, ne concentram asupra solutiilor ecologice si durabile, oferind clientilor nostri oportunitatea de a produce energie electrica din surse regenerabile, contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator.

  ELECTRO & CONSTRUCT Buzau

  Calitate si experienta

  Echipamentele pe care le utilizam sunt agrementate in Romania si poarta marca „CE”, fiind furnizate de producatori consacrati. Detinem o echipa cunoscuta in domeniu instalatiilor electrice si automatizarilor, atat pentru calitatea serviciilor prestate, cat si pentru seriozitatea in activitate. Am construit un nume de referinta si suntem pregatiti sa facem fata provocarilor segmentului de piata in care activam, bazandu-ne pe:

  1. O echipa tehnica de inalta calitate profesionala si morala;
  2. Ascultare atenta a clientilor pentru a ne asigura ca cerintele lor sunt intelese si indeplinite intr-un mod eficient si profitabil;
  3. Organizare si flexibilitate in abordarea lucrarilor si furnizarea serviciilor, indiferent daca este vorba de proiectare/ executie de instalatii electrice de medie si joasa tensiune, instalatii electrice curenti salbi, sisteme paratrasnet sau montaj sisteme fotovoltaice in Buzau.

  Misiunea ELECTRO & CONSTRUCT Buzau

  Misiunea noastra consta in satisfacerea cu maxim de profesionalism a cerintelor clientilor prin furnizarea prompta de produse de calitate si la preturi competitive. Suntem mandri sa prezentam cateva lucrari re referinta executate de noi:

  • Lucrare de intretinere si modernizare pentru S.C. URSUS BREWERIES S.A.
  • Alimentare cu medie tensiune pentru S.C. BETA S.A.
  • Instalatii electrice de iluminat, forta si automatizare pentru hala de productie cazangerie grea S.C. BETA S.A.
  • Alimentare cu medie tensiune, instalatie de iluminat, forta si automatizare (S.C.A.D.A.) pentru GOSPODARIA DE APA VERNESTI.
  • Montaj si punere in funcțiune a sistemelor de alarmare si avertizare la incendiu in diverse locatii.
  • Montaj sisteme de degivrare.

  Recomandarile clientilor multumiti sunt pentru noi o forma de promovare valoroasa. De aceea, multi clienti noi ne contacteaza datorita recomandarii facute de clientii nostri fideli. Pentru orice informatii suplimentare, suntem la un click sau la un telefon distanta.

  ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. – Solutii electrice si automatizari de inalta calitate in Buzau!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles