Web-Design-Brasov-6

Despre noi

l

S.C. ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. a fost infiintata in anul 2005 avand ca domeniu principal de activitate executia de instalatii electrice si automatizari industriale si civile.

In momentul de fata societatea noastra proiecteaza si executa instalatii electrice de iluminat si forta fara limita de putere ,linii electrice cu tensiuni nominale 0.4 – 20 kV aeriene si / sau subterane , posturi de  transformare , s.a.m.d.  Obiectivul principal al firmei îl reprezinta satisfacerea celor mai exigente pretentii ale clientilor fara a scadea calitatea si siguranta produsului final, calitate certificata prin implementarea standardelor de calitate ISO 9001 certificat CERTIND . De asemenea suntem atestati ANRE gradeleB , C1A , C2A.

Echipamentele folosite sunt agrementate in Romania si poarta marca “CE” si sunt furnizate de producatori consacrati.

Firma detine o echipare cunoscuta in domeniu atat pentru calitatea serviciilor realizate cat si pentru seriozitatea in activitate. Am construit un nume de referinta si suntem pregatiti sa facem fata provocarilor segmentului de piata pe care activam printr-un cumul de componente:

  • calitate datorata echipei tehnice pe care o avem;
  • atentia cu care ne ascultam clientii, pentru a ne asigura ca cerintele acestora sunt determinate si indeplinite in scopul satisfacerii acestora in conditii de eficienta economica si de profit si in plus ne propunem sa depasim asteptarile acestora;
  • organizare si flexibilitate in abordarea lucrarilor si furnizarea serviciilor.

 

Contactează-ne:

Please leave this field empty.