close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Executare instalatii electrice curenti slabi

  A. DETECTIE INCENDIU

  INSTALATII DE DETECTIE SI AVERTIZARE LA  INCENDIU – au rolul de a avertiza prin intermediul unei centrale declansarea unui incendiu . Avertizarea se face automat de catre detectorii de fum sau temperatura ori manual prin actionarea unor declansatoare manuale.

  Detectoarele optice sau termice si declansatoarele manuale sunt prevazute cu un contact deschis si se conecteaza in circuit in paralel. Butoanele sunt amplasate intr-o cutie metalica si sunt pe pozitia apasat, tinute in aceasta pozitie prin intermediul unui capac cu sticla. Contactul sau normal inchis se deschide si acesta este conectat in circuit. Daca se sparge sticla capacului, butonul isi revine la pozitia initiala si se inchide contactul sau normal inchis, fapt care este semnalizat acustic si optic de catre centrala.

  Declansatoarele se leaga pe linii separate de detectoare.

  B. CABLARE STRUCTURATA VOCE DATE

  Reţelele de date-voce cunoscute şi sub denumirea de cablare structurată, reprezintă mai multe standarde care definesc modul în care sunt instalate cablurile care compun o reţea dintr-o clădire care poate avea destinaţie industrială, casnică sau de birouri.

  Punctul de distribuţie este de regulă amplasat cât mai central în cadrul clădirii pentru a asigura o distribuţie cât mai eficientă a cablurilor.

  Din punct de vedere al alcătuirii unei reţele, putem menţiona o listă cu principalele componente, fără a fi însă exclusivi:

  • Cablu – este partea care asigură transportul informaţiilor
  • Prize – prin intermediul lor, utilizatorul are acces fizic la reţea
  • Rack-uri – sunt de fapt dulapurile de distribuţie sau concentratoarele de cabluri
  • Patch panel-uri – sunt componentele care sunt montate în rack-uri şi în care se conectează capetele cablurilor care vin de la prize
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles