close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Sisteme fotovoltaice

  ENERGIE VERDE PENTRU CASA SI AFACEREA TA

  GENEREAZA ENERGIE PROPRIE

  Alege să alimentezi casa cu propria energie electrică produsă de un sistem fotovoltaic bine dimensionat și bucură-te de avantajele acestuia, reducând considerabil factura și nivelul dioxidului de carbon din atmosferă.

  Devenind prosumator ai avantajul de a consuma prioritar propria energie! Un autoconsum ridicat pe perioada zilei va face din investiția într-un sistem fotovoltaic cea mai bună alegere.

  BENEFICII

  ECONOMII LA FACTURĂ

  Reduci valoarea facturii la energie, consumând propria energie și livrând în rețea surplusul produs.

  FLEXIBILITATE

  În funcție de nevoi, sistemul fotovoltaic poate fi completat cu noi componente (panouri fotovoltaice, invertoare, acumulatori).

  ROI DE LA 4 ANI

  Perioada de recuperare a investiției într-un sistem fotovoltaic bine proiectat și instalat este cu atât mai scurtă, cu cât gradul de autoconsum este mai mare.

  SUSTENABILITATE

  Contribui la un mediu curat pentru noi și generațiile viitoare, reducând emisiile de CO2 din atmosferă.

   

  SISTEMELE FOTOVOLTAICE

  Instalarea unui sistem fotovoltaic reprezintă un pas important atât pe termen scurt, datorită economiilor substanțiale cu energia electrică, cât și pe termen lung, pentru un mediu curat. Ne consiliem clienții în privința eficientizării consumului de energie electrică,  astfel ca, după investiția inițială în sistemul fotovoltaic, valoarea facturii de energie să fie redusă considerabil, iar autoconsumul să fie la cel mai mare nivel.

  Inginerii noștri vor dimensiona sistemul fotovoltaic pe baza specificului locației tale, urmărind cele mai eficiente soluții atât din punct de vedere financiar cât și tehnic.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles